Design restaureren, Retro pimpen
Willem Fouquaert - Lannoo

Opnames oa. La peinturette, Westrem en onze woning te Bavegem.
Vintagiemagie
De nieuwste technieken om je meubels een tweede leven te geven.
Willem Fouquaert Lannoo

Opnames oa bij La Peinturette Massemen en bij ons thuis/ studio te Bavegem.
Meubelmagie 2
NIEUW!!
NIEUW!!
De succesvolle sfeerdecoratrice Tilly Cambré doet in dit boek haar werkwijze uit de doeken. Aan de hand van haar eigen interieur legt ze stapsgewijs uit hoe je de juiste kleuren, meubels en accessoires samenbrengt tot een prachtig, winters interieur.
Wintersfeer - Tilly Cambré
In Kransen & Guirlandes 2 laat interieurspecialiste Tilly Cambré opnieuw een selectie van haar allermooiste bloemdecoraties zien. Ze stelt maar liefst 36 nieuwe creaties voor, alle gemaakt met blijvende materialen. De prachtige sfeerfoto’s laten u meteen wegdromen en dankzij de handige werkbeschrijvingen kan u ook onmiddellijk zelf aan de slag.
Kransen & Guirlandes 2 - Tilly Cambré
Met Wonen in Engelse stijl reikt interieurspecialiste Tilly Cambré je opnieuw een eindeloze reeks originele ideeën voor het interieur aan. Ze toont in dit boek haar mooiste creaties van de afgelopen jaren en bewijs daarmee dat de Engelse stijl in elke woning op zijn plaats is.
Of je nu in een nieuwe loft of in een oude hoeve woont, met de inspiratie uit dit boek maak je van elke woning een warme en gezellige thuis.
Wonen in Engelse stijl - Tilly Cambré
Net zoals in de voorganger Kransen & Guirlandes vindt u in dit boek bergen inspiratie en nieuwe ideeën voor de allermooiste bloemdecoraties, alleen gaat ze dit keer aan de slag met bollen en biedermeiers.
Dit boek is in de eerste plaats een prachtig kijkboek, maar dankzij de handige werkbeschrijvingen kan u de decoraties ook zelf maken.
Met niet minder dan 37 nieuwe stukken is ook dit boek een echte aanrader voor iedereen die gek is op bloemen!
Bollen & Biedemeiers - Tilly Cambré
Alle projecten uit dit boek zijn van de hand van het Belim Bouwteam, dat gelooft in het heilige principe van de 'algemene aanneming'. Volgens dat principe worden bij de bouw van een woning alle aspecten van begin tot einde gevolgd. Daarnaast wordt een groot belang gehecht aan een perfecte technische afwerking. Het boek stelt een twintigtal woonprojecten voor en aan elk project wordt een tiental pagina's besteed, met afwisselend grote en kleine foto's, telkens voorzien van bijschriften.
Wonen, een moment voor jezelf - Belim Bouwteam